2010. július 4., vasárnap

A VÖRÖSNÁCIK VÉGNAPJAI 3.






A szerkesztőség a beküldött és publikált kéziratokért semmilyen felelősséget nem vállal.

A VÖRÖSNÁCIK VÉGNAPJAI 3.

Olvasom a különböző vörösnáci vezetők, MDP-MSZMP-MSZP-KISZ-közeli „üzletemberek” és „szimpatizánsok” ellen indított bírósági büntető perek anyagait és ámuldozom! A „nagykutyák” valóban a közmondásos „ejnye-bejnye”-vel ússzák meg szörnyű tetteiket?! Mind-mind többszereplős (több vádlottas) ügyek ezek, de még egyetlen egyszer sem merült fel az a bírói vagy ügyészi óhaj, hogy bizony itt maffiaperként kellene kezelni ezeket az ügyeket!

Hiszen világos, a vádlottak mind-mind a vörösnáci párt és hatóköre nevében, vezetőiként, haszonélvezőiként, kifizető pénztáraiként (többnyire) sorozatosan követték el a bűncselekményeiket! És a magyar jogrend szerint ha egy szervezetről (mégha párt is!!!) kiderül, hogy keblén megtűri, sőt: instruálja a bűnözőket, mi több: a bűncselekményekből részesül, az bizony bűnszervezetté nyilvánítandó és ennek alapján azonnal fel kell oszlatni!

Az MDP-MSZMP-MSZP-KISZ-Úttörőszövetség esetében a 2009-es EBESZ határozat is irányandó, hiszen a felsorolt pártok mind-mind az SZKP-tagszervezet Magyar Kommunista Párt jogutódjai, tehát nácipártok-szervezetek! Ezért is feloszlatás vár az MSZP-re! De a szatelittjének is mondható „Magyar Ellenállók, Antifasiszták Szövetsége” nevű gittegyletre, amely 1956-os vérengzéseket végrehajtó munkásőrökre, „partizánokra” (ők lőttek a magyarokra 1956-ban a Kossuth téren a Parlament előtt!!!) támaszkodik.

Dr.Csengey Dénes. A mélybe lökték lakása előtti körfolyósóról.



Mert én még egyszer sem halottam, hogy ez a gittegylet posztumusz felvette volna dísztagjai közé – mondjuk – Nagy Imrét, Mansfeld Pétert vagy a Rózsa György Eduárdó nevű nemzetközi terrorista által háza körfolyósójáról a mélybe lelökött Dr. Csengey Dénes szociológust, országgyűlési képviselőt! (Mellesleg a meggyilkolt szociológus, Antoniewicz Roland - Roland von Bagratuni nagyherceg és dr.Antall József miniszterelnök valamint Jancsó Miklós filmrendező közös barátja épp azon dolgozott, hogy a nagyhereceget rehabilitálja és az ehhez szükséges dokumentumokat összegyűjtse!) Na, azért nem, mert ők „osztályellenségek” voltak, az internácikhoz semmi közük nem volt!


Zuschlag János elsőrendű vádlott, volt MSZP-s országgyűlési képviselő


Hunvald György elsőrendű vádlott, volt MSZP-s országgyűlési képviselő




A vádlottak padjára köztörvényes bűncselekmények elkövetése miatt került (vagy rövidesen kerülő) vörösnáci bűnözők listája igen hosszú. Csak néhány név – a teljesség igénye nélkül: Princz Gábor bankár, Hunvald György polgármester, volt MSZP-s országgyűlési képviselő, Szabó Lóránd polgármester, volt MSZP-s országgyűlési képviselő, Zuschlag János megyei MSZP-vezető, volt MSZP-s országgyűlési képviselő, Hagyó Miklós helyettes budapesti főpolgármester, MSZP-frakcióvezető, volt MSZP-s országgyűlési képviselő, Bajnai Gordon miniszterelnök (a libatenyésztők kifosztója, öngyilkosságokba kergetője!), Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, MSZP-elnök, országgyűlési képviselő (többrendbeli választási csalás, rendőrterror bevezetése ártatlan állampolgárok kárára, hatalommal való visszaélés stb.stb.).


Thürmer Gyula



Ma már épeszű ember nem is vitathatja, hogy az MSZP nem csak vörösnáci párt, de bűnszervezet is! Tehát ennek jegyében kell a párt ellen betiltási és felszámolási eljárást indítani. Ez bármelyik ügyész kötelessége! Ugyanez vonatkozik a Thürmer-féle Munkáspártra is, amely szintén az SZKP-tagszervezet MKP jogutódjának tekinti magát és tagjai többszörösen megsértették az önkényuralmi jelképek tiltását előíró jogszabályokat!

Az izraelita vallású Thürmer Gyula egy fura figura. Csermanek János (banditanevén „Kádár”) hű tanítványa volt, így nem csoda, hogy maroknyi elvtársát minden évbe kiviszi a bűnöző egykori sírjához. Egykori, mert azóta már valamelyik áldozata, vagy annak hozzátartozója a sírt kirámolta, a csontszemetet pedig ismeretlen helyre szállította! Vagy lehet, hogy ezt (is) valamelyik vörösnáci tette, hogy „biztonságos helyen” őrizzék a népirtó diktátor szánalmas maradványait?!

Arról is már illene komolyan beszélni, hogy amikor a vörösnáci Sztálin megszálló csapatai kéretlenül betelepedtek Magyarországra, rengeteg nyilas és NSDAP-tag gyorsan átigazolt a Magyar Kommunista Pártba. Ugyanez ment végbe egyébként Lengyelországban, Csehszlovákiában, Bulgáriában, Romániában, Jugoszláviában, Albániában, Ausztriában és az NDK-ban!!! Tömegesen léptek be a bitangok a testvérpártba (Hitler és Sztálin jóbarátok, jó elvtársak voltak mindaddig, amíg a koncon: Lengyelországon és a Baltikumon össze nem vesztek!). Ez is igazolja azt, hogy az utódpárt MSZP nácipárt! Ezeket a tényeket, a kérdés-csoportba tartozó dokumentumokat mindenképpen a nagy nyilvánosság elé kellene tárni! Hadd lássa mindenki, hogy az MSZP csak a „bagoly mondja verébnek” alapon azt hazudja a FIDESZ-re és a Jobbikra (korábban a MIÉP-re!), hogy „szélsőjobboldali”, „fasiszta” etc. szervezetek! Pedig a mai Magyarországon az álbaloldali MSZP-n kívül szélsőjobboldal nincs!


Budaházy György



Aztán érdemes lenne azt is megnézni, kik gyártottak le hamis bizonyítékokat Budaházy György ellen! Budaházy egy nemzeti hős! És ha az ellene indított koncepciós „nyomozást” a kormány azonnal nem állítja le, csak azt a gyanút ébreszti a választókban, hogy nem különb az előző nyolc évben hatalmon voltaknál! Budaházyt, akár Antoniewicz Rolandot nemcsak rehabilitálni, de erkölcsileg és anyagilag igen komoly kártérítésekben kell részesíteni! Mondjuk: az MNB-elnök fizetéséből lefaragott havi 6 millióból!



Gombos Tibor. A vörösnácik nem merték nyíltan megölni.



Ugyanez vonatkozik Gombos Tiborra is, aki feleségével együtt a lengyel Solidarność-ot népszerűsítette, aztán lengyelországi nyaralásuk során egyszerre csak valaki (tudjuk: Rózsa György Eduárdó és csapata!) a feleséget a másvilágra küldte, majd a szerencsétlen, két kiskorút egyedül nevelő őzvegyre (jobb ötlet híján) rásütötte a „biztosítási csaló” bélyeget. Na és a koncepciós pert elsőfokon tárgyaló, az őzvegyre halálos ítéletet kimondo „bíróról” időközben kiderült, hogy jogi egyetemet nem végzett, alig néhány osztály elemit kijárt pártfunkcionárius volt!

Nosza neked! Ez már eleve megköveteli az elsőfokú ítélet azonnali hatályon kívül történő helyezését (és ezzel a többit is!). Mert ha valakinek nincs jogi diplomája, az nem bíró, ha nem bíró, akkor nincs törvényes ítélet sem! Mert az egy dolog, hogy a Köztársasági Elnök azonnal menesztette állásából a „bírót”, amikor kiderült róla, hogy egy pártfunkci senki, de miért maradt el a további lépés: az általa kreált „ítéletek” szanálása? Vagy talán arra várnak, míg az életben lévő egyre kevesebb tanú is távozik az élők sorából, a dokumentumok meg elporladnak?!

Aztán nem egyetlen egy ilyen „bíró” volt (és van ma is) az országban! Az igazságügy miért nem végez általános, széleskörű igazolást a tárca hatáskörébe tartozó valamennyi intézménynél? Hiszen a fenti eset azt feltételezi, hogy a bíróságok, ügyészségek stb. tele vannak csalókkal, akik illetéktelenül ítélkeznek, mások (sokszor becsületes állampolgárok!) kárára indítanak de iure nemlétező büntetőeljárásokat! Nemlétező, mert a megfeleő egyetemi végzettséggel nem rendelkező bíró vagy ügyész semmi más, csak egy senki! Még akkor is, ha (tévedésből, félrevezetés következtében!) megkapta a kinevezést! (A magyar Alkotmány, az EU jogszabályai és az ENSZ Emberi Jogi Egyetemes Kártája egyértelműen tiltják a diszkriminációt! Tehát: ha - mondjuk - egy orvos esetében kiderül, hogy orvosi diploma nélkül praktizál, nemcsak azonnal kirúgják az állami egészségügyből, de csalás, kuruzslás miatt börtönbe is kerül! Akkor ugyanez miért nem kerül alkalmazásra az igazságügybe befészkelődött sarlatánok esetében???!!!)

Ugyanez vonatkozik mindazokra a bírákra, ügyészekre, akik az állambiztonsági szervekkel együttműködtek, szolgaian hajtották végre az utasításaikat! Mert bíró, ügyész nem függhet semmilyen idegen szervezettől, párttól, nem lehet párttag sem, de még a politikai nézeteit sem hangoztathatja (kivéve, ha elmegy szavazni!!) Aki mégis politizál és bírónak, ügyésznek adja ki magát, az hazug csaló!


Csermanek János (banditanéven "Kádár") MSZMP-Führer sokban hasonlított Adolf Hitlerre!



Csermanek János (banditaneve „Kádár”) vörösnáci diktatúrája idején tömegével kreáltalk olyan büntetőpereket, amelyek csak látszólag voltak „köztörvényesek”. Azért látszólag, mert a népirtó diktátor egyik beszédében kijelentette: „Magyarországon nincsenek politikai ügyek, politikai perek”. Na persze akkoriban a vörösnáci Führert meghazutolni nem lehetett, így aztán bírák, ügyészek tömegével hamisították a peraktákat és a vörösnácizmus ellenségeit „lopásárt”, „devizabűntettért”, „csempészéért” stb. ítélték el. Még akkor is, ha az illetőnek mindkét karja béna volt, vagy életében soha nem járt külföldön, külföldi pénzt egyszer sem látott, még filmen sem!

Aztán itt van a „jó szakemberek” kérdése! Mitől lehet egy közismert bűnözőt „jó szakértőnek” nevezni és az államigazgatásban alkalmazni?! Mert az állambiztonsági szervek katonai-rendőri állományú tagjai, a téglái és besúgói közönséges bűnözők voltak! Ez európai jogi normákkal, az ENSZ Emberi Jogok Kártájával ellentétes ügyekben kreáltak „gyanúsítottat”, majd „vádlottat”, „elítéltet”! Pedig többségük tisztában volt azzal, hogy amit tesz, az bűncselekmény, az emberi jogok nagyon durva megsértése!


Vályi Péter miniszterelnök. A kokillába lökték bele.



Kerényi Grácia



Olvasom a Helyi téma című népszerű magyar hetilap légipostán érkezett legújabb számát és majdnem leestem a székről! Azt írják, hogy Hajdú László rákospalotai polgármester, volt MSZP-s országgyűlési képviselő (aki már 1970-ben az hírhedt MSZMP tagja volt!!!) családi bűnügybe keveredett. A kerületi rendőrség állományában lévő fiacskája (nem esik messze az alma a fától!!!) köztörvényes bűncselekmények elkövetése miatt, több rendőr társával együtt rövidesen a Katonai Bíróság Büntető Kollégiumának jóindulatát fogja élvezni! Nosza neki! Az újságírók rögtön meg is keresték a polgármestert, aki képtelen volt véleményt mondani az ügyről! Ennyire hülye lenne, hogy nincs véleménye? Pedig állítólag tanárember! (Persze kérdés, milyen kontraszelekciós körülmények között került be az egyetemre és végezte el - ha elvégezte egyáltalán - a tanulmányait!) Nos, úgy tűnik, Hajdú elvtárs annyira szenilis már, hogy nemsokára lemond polgármesteri tisztségéről, egyéb köztisztségeiről! Mert már akkor is szenilis volt, amikor aláírt egy, népszavazásra buzdító aláíróívet, aztán az éppen ott lévő újságíró kérdésére: „és a Parlamentben is ennek megfelelően fog szavazni?“, Hajdú elvtárs határozott NEM!-el válaszolt. Magyarán: klozetet csinált a szájából, beismerte, hogy az adott szava, aláírása egy fabatkát sem ér! A magyar nyelv az ilyen alakot "link"-nek nevezi! Link polgármesterre pedig sehol sincs szükség, Rákospalotán sem!


Hajdú László rákospalotai polgármester. Vajon ő tanította rendőr fiát lopni?


Végül pedig még valami: érdemes lenne elővenni több politikai gyilkosság „nyomozati” anyagát, a közhatalmi hamisítókat pedig a vádlottak padjára ültetni! Mert – például – amikor dr.Elbert Jánost Siófokon a bokáig érő vízből kihúzták, miért nem végeztek analízist a tüdejében található vízről? Na, tudjuk: kiderült volna, hogy a fürdőkádjába fullasztották és a Balatonba csak bedobták! Vagy: Kizman Lajos gookárt-versenyző és repülőgép pilóta esetében miért nem nyomoztak abba az irányba, hogy kiderítsék: hogyan került egy pokolgép a pilóta ülése alá?! Vagy: Kerényi Grácia hogyan szenvedhetett „autóbalesetet” úgy, hogy az éjjel ismeretlen alakok elvontatták háza elől a trabantját, hogy biztonságos helyen megbuherálják?! Vagy: hogyan eshetett be a diósgyőri kokillába Vályi Péter miniszterelnök? Pontosabban: ki lökte be a Csermanek Jánossal és bűnbandájával szembehelyezkedő polititikust?


Coimbra, Portugália, 2010 nyara


Inaçio Angelos

Észrevételeket, javaslatokat erre a címre kérjük: inacio.angelos@yahoo.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése