2010. július 24., szombat

Gyurcsány, Bajnai és a libatenyésztő cégek Nokiás-dobozai






A szerkesztőség a beküldött és publikált kéziratokért semmilyen felelősséget nem vállal.

Gyurcsány, Bajnai és a libatenyésztő cégek Nokiás-dobozai


Antoniewicz Roland - Roland von Bagratuni karikatúrája


Emlékezzünk csak vissza: a „rendszerváltás” idején Roland von Bagratuni nagyherceget – akkor Antoniewicz Rolandot a debreceni Barnevál – Baromfifeldolgozó állítólagos vételi szándékával is meggyanúsították és sárba taposták a nevét. Pedig ő csak a nála érdeklődő örmény befektető számára keresett jó üzleti lehetőséget és árajánlatot kért. (Na persze közben a vörösmaffia emberei nyomára bukkant és elkezdett nyomozni!) Akkor – nem véletlenül – a lakcíme helyett, az ajánlatot az Orlay utcai örmény katolikus lelkészségre küldték, hogy lehessen gúnyt űzni a dologból!




Az ügybe – mint később kiderült – a Magyar Rádió egyik, a Szovjetunióban egyetemet végzett és „agymosodát“ kijárt, magát az interjuiban „elszánt ateistának és hithű kommunistának“ nevező párttitkára és máig (sic!) főszerkesztője: Alex Avaneszián KGB-ügynök keze nyúlt bele (egyik, ma már nem élő jóhiszemű örmény honfitársa kereste meg a nagyherceget telefonon, hogy segítsen neki!), aki később az Országos Örmény Kisebbségi Önkormányzat elnöki székét bitorolta mindaddig, amig a feldühödött örmények meg nem verték és el nem zavarták. Avaneszián a budapesti örmény templomot is több hónapra megszállta azért, hogy ott ne legyenek örmény szentmisék! Erről a vörösnáci bűnözőről nemsokára sok igen érdekes, megdöbbentő tényt fogunk publikálni.



Avanesián Alex, inkább körözési plakátra illő fizimiskája az egyik választási plakátról. Belvárosi polgármester is akart lenni, de a választóknak - érthetően - több bizalmuk vol Rogán Antal FIDESZes országgyűlési képviselőhöz



Avaneszián Alex "elvtárs" és ügynök belvárosi polgármester is akart lenni, de a választóknak - érthetően - több bizalmuk vol Rogán Antal FIDESZes országgyűlési képviselőhöz, aki ügyesen és nagyon gyorsan rendet teremtett a kerületben. Így aztán hoppon maradt és inkább sötét üzleti ügyekbe merült bele. Egyik ilyen a római-katolikus egyházfő, a pápa által bullával 500 éve alapított, Györött is rendházzal rendelkező egyik irgalmas rend nevét bitorolta el káeftéje számára, hogy aztán a rend nevében gyűjtsön adományokat „a leninakani és szpitaki földrengés áldozatai számára“...



A debreceni Barnevál ügybe a nagyherceg arcátlan belekeverése „tolvaj kiált rendőrért”-féle figyelem-elterelés volt! A céget a HajdúBét vásárolta meg, melynek tulajdonosai között egy csomó közismert vörsnáci bukkant fel. Aztán egy éjszaka a gépeket kiszerelték, majd eladták és a cég „csődbe ment” nagyon hosszú, a szállítók ki nem fizetését bizonyító listákkal.





Azonban ez még nem minden! Mert egyre több furcsaság tapasztalható a HajdúBét és utódai (köztük Bajnai Gordon volt vörösnáci miniszterelnök egyik ciprusi offshore-cége). 2009-ben az egyikilyen ügyre a Legfelsőbb Bíróság tett pontot: Hatszázmillió forint és kamatai megfizetésére kötelezte a Raiffeisen Bankot.




A Magyar Nemzet tudósítása szerint kiderült: a hitelintézet által erre kijelölt kft. a HajdúBét felszámolása előtt fél áron vásárolta meg a társaság 21 ingatlanát. A feltűnő aránytalanság miatt az adásvétel érvénytelen. Három évvel korábban a céget felszámoló Bajnai Gordon nem fizette ki a libatenyésztő gazdákat, akik azt panaszolták országszerte, hogy évek óta harcolnak pénzükért és életükért.




"Elvitték a libákat, és innentől kezdve mi pénzt nem láttunk" - állította egy gazda, akitől a HajdúBét megvásárolta állatait, de nem fizetett értük. A gazdák közül 30-an elkeseredettségükben öngyilkosságba menekültek. Sokan még Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek is írtak, hogy segítsen: "Nagyon vártuk a választ, de ő nem segített. Nem az ő hatásköre...". Na ná, csak nem hozza kellemetlen helyzetbe a "barátját, elvtársát és üzlettársát"!!! Az esetről a HírTV is készített megrázó filmet („Kifosztottak“ - Erdélyi János és M. Szabó Imre filmje).




Legutóbb pedig kiderült hogy a Gyurcsány Ferenc vörösnáci miniszterelnök idején az állam által is dotált több milliárdos költséggel épült, a békéscsabai baromfifeldolgozó igényeit kielégítő modern hűtőház alíg néhány hónap leforgása alatt teljesen kiürült, a baromfifeldolgozó 800 munkása pedig egyik napról a másikra utcára került.




Az itteni cég nemcsak Bajnai vagyonát gyarapította, hanem még a kirendelt vagyonfelszámoló is jócskán meggazdagodott, mert mielőtt a cég szanálásra került volna, ő is ...bekerült a tulajdonosok közé. Erről az HírTV újabb, kemény indulatokat kiváltó dokumentumfilmet mutatott be a minap. Reméljük, az Orbán-kormány nemcsak véget vet az efféle praktikáknak, de az eddigiek főszereplői ellen feljelentést is tesz a nyomozó ügyészségen, köztük a leginkább sáros Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc ellen!




Egyébként nagyon elgondolkodtató az is, hogy az ügy igazi főszereplői újra és újra képesek voltak megismételni ugyanazokat a trükköket. Nem csak a baromfifeldolgozó cégek mesterséges felszámolása - olvasd: a népvagyon kirablása - során! Na persze, a vörösnáci Horn-kormány titok minisztere, Katona Béla már akkor figyelmeztette a Tisztelt Házat, hogy bűnözők épültek be a legfelsőbb hatalmi szervekbe! De ennek csak az lett a vége, hogy Katona Béla kénytelen volt távozni a kormányból!

Adam de Balogh

Párizs, 2010 nyara



Észrevételeket, javaslatokat erre a címre kérjük: inacio.angelos@yahoo.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése